Spectrasonics: Keyscape

Cevapla
Kahnn
Mesajlar: 25
Kayıt: 08 May 2015, 15:58

Spectrasonics: Keyscape

Mesaj gönderen Kahnn »

Çoğumuzun Omnisphere ile tanıdığı Spectrasonics firması, 10 yıllık araştırma ve çalışma sonucunda muhteşem bir sanal çalgı yaratmış: Keyscape!

Sadece tuşlu çalgıların yeraldığı Keyscape, bu alanda noktayı koymuş gibi görünüyor.

Yazılım, iki kurulum seçeneği ile geliyor: 77GB'lık normal kurulum, 30GB'lık 'hafif' (:lite) kurulum. Bunlardan ikincisi, sahne için düşünülmüş. Bu tip yazılımların sistem gereksinimleri açısından makineleri (ve bizleri) ne kadar zorladığı belli; özellikle de Keyscape gibi tek bir seste bile yer yer 30 KAT sample kullanan sanal çalgılarda. Dolayısıyla 30GB'lik hafif kurulum, yerinde bir hamle olmuş.

Keyscape, 10.9 Mavericks ve üzeri olmak kaydıyla OS X; Windows 7 ve üzeri olmak kaydıyla da Windows düzlemlerinde (:platform) çalışıyor.
Daha fazla uzatmayayım; gerekli bilgilere şu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: https://www.spectrasonics.net/products/ ... /index.php

Şunu da ekleyeyim: Keyscape'i Spectrasonics'in kendi sitesinden 400$'a indirip kurabiliyorsunuz ancak Akalın Müzik'ten kutulu olarak da satın alabilirsiniz: http://www.akalinmuzik.com/Keyscape,PR-7020.html (Akalın Müzik ile bir ilgim yoktur. Site yönetimi sakıncalı bulursa [reklam, haksız rekabet, vs.] ilgili bölümleri mesajımdan silebilir.)

[video=youtube;slYbmxaBo-I]https://www.youtube.com/watch?v=slYbmxaBo-I[/video]

Cevapla

“Instruments Plug-Ins Tanıtımları” sayfasına dön