[QUOTE=Cho®dSolo;45831]Aranje güzel kurgulanmış, Taner kumandanım eline sağlık:claps:
Ancak ilk bakışta basın bazı bölümlerde söndüğü yerler gözüme çarptı.
Hihat ise bazı bölümlerde yüksek geldi bana ama bu kulaklıktan kaynaklı oluyor olabilir.
Naçizane ben bu davul miksinde hihat yada snare kanallarına reverb uyguluyorum, çok şugar oluyor.
Sonda şana uygulanan telefon sesi bölümü (efektin adı neydi unuttum) çok keyifli gelmedi bana açıkçası...
Çok sevdiğim bir şarkıdır, sabah sabah güzel gitti,teşekkürler...
Ch.[/QUOTE]
Bahadır Abi Selamlar,
Aranje kalabalık gayet, o yüzden garibim bas gitar kaybolmamak için baya uğraş veriyor
Bas gitarı kaybetmemek için baya uğraştım miks sırasında. Arada atlamalı notalar da var, o yüzden de sana kaybolmuş hissi veriyor olabilir, değişik bir bas partisyonu yazmış Taner abi. Çok ufak bazı yerlerde az duyuluyor olabilir, senin kulaklığın da azizliğine uğramış olabilirsin belki. Çünkü genel itibari ile defalarca kontrol ettim özellikle bas gitar'ın üstünde çok durdum hocam.
Özellikle hi-hat'e reverb vermedim, davul grup kanalına uyguladım reverb'ü. Perküsyonlarla karıştığı yerlerde hi hat yüksek kalmış olabilir belki. Tekrardan bi öyle dinleyeyim, beni rahatsız eden bir durum olmamıştı, gözden geçirmekte fayda var.
Telefon efektini de şarkının sonunda çok tekrara girip sıkmasın diye ekledim. Aynı sözler tekrar tekrar dönüyor çünkü. Bi retro havası katsın diye koymuştum. Zevk meselesi, saygı duyarım
Başka bir çözüm uygulanabilirdi belki de.
Kulağına sağlık abi, teşekkür ederim.
Tezcan